Sprejmite izziv najdaljše luknje v Sloveniji

Ste ljubitelj golfa? Ali pa morda iščete popolno destinacijo za sprostitev v čudoviti naravi? Pridružite se nam na Golf igrišču Livada, kjer vas čakajo nepozabni golfski užitki in še termalni vrelci Term 3000!

Najdaljša luknja v Sloveniji
Začnite svojo golfsko avanturo tako, da se spopadete z izzivom najdaljše luknje v Sloveniji! To je igralno polje številka 9 na Golf igrišču Livada. Prava poslastica za izkušene golfiste, hkrati pa je primerna tudi za začetnike. Po nekoliko lažji prvi luknji boste deležni raznolikega terena z vodnimi ovirami, širokimi čistinami, zanimivo oblikovanimi zelenicami in zahtevnimi ledinami. Ta igralna luknja vas bo resnično navdušila.

Prelepa prekmurska narava
Ko igrate golf na Golf igrišču Livada, vas bodo spremljale neskončne, zelene prekmurske ravnice. Pogled na okolico je osupljiv, in to je resnično kraj, kjer se narava in golf združita v popolni harmoniji.

Petzvezdični užitki v Hotelu Livada prestige
Po naporni igri golfa si zaslužite razvajanje v petzvezdičnem Hotelu Livada prestige, ki je tik ob igrišču. Hotel ponuja umirjen hotelski bazen, wellness center, pristno prekmursko kulinariko in prostorne sobe z dobrodejno črno termomineralno vodo. To je popoln kraj za sprostitev in razvajanje po napornem dnevu na igrišču.

Primerno za vse golfiste
Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec golfa, je Golf igrišče Livada primerno za vse. Izkušeni igralci golfa radi priporočajo to igrišče drugim golfistom, saj ponuja raznoliko in izzivalno igro v čudovitem okolju.

Kaj torej še čakate? Rezervirajte svojo golfsko avanturo ob termalnih vrelcih Term 3000 in doživite popolno kombinacijo golfa, narave in razvajanja v enem najlepših kotičkov Slovenije. Vidimo se na igrišču!

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram