Jelenov hram

100 let prekmurske tradicije v Jelenovem hramu v Beznovcih.

Ste pripravljeni na nepozabno kulinarično izkušnjo v osrčju Prekmurja? Potem preprosto morate obiskati Gostilno Jelenov hram v Beznovcih, ki ima več kot stoletno tradicijo. To ni samo restavracija - to je prostor, kjer se v harmoniji prepletajo tradicija, narava in domača kulinarika.

In kje so Beznovci? Beznovci so vas v občini Puconci v smeri Grad na Goričkem.

Sprejmejo lahko kar 140 gostov v treh notranjih prostorih, poleti pa še dodatnih 250 na terasi. A to je šele začetek. Pri Jelenovem hramu se trudijo tudi za večgeneracijsko zabavo. Ob gostilni je namreč otroško igrišče, kjer se bodo najmlajši sprostili in uživali, medtem ko boste vi brezskrbno uživali v okusih Prekmurja. Za športne navdušence pa je na voljo igrišče za odbojko na mivki, miza za namizni tenis in igrišče za mali nogomet.

A to še ni vse. V Jelenovem hramu se lahko naužijete tudi čudovitega stika z naravo. Tu imate priložnost opazovati jelene lopatarje, ovce, koze, ponije, osle in različne vrste okrasnih ptic.

Ko pa pride čas za obrok, se pripravite na kulinarično popotovanje. Jelenov hram je znan po svojih vrhunskih jedeh z divjačino in domačih prekmurskih specialitetah. Vsaka jed je pripravljena s skrbjo in ljubeznijo do tradicije, kar se odraža v vsakem grižljaju. Odlična ponudba, ki je pravo bogastvo okusov, vas bo navdušila.

Delovni čas Jelenovega hrama omogoča obiskovalcem, da uživajo v vrhunski kulinariki od jutra do večera od 7.00 do 18.00 v poletnem času, v zimskem času pa od 7.00 do 16.00, razen ob nedeljah, ko so odprti od 7.00 do 18.00, vendar hrano v nedeljo postrežejo samo do 15 ure. Ponedeljek in torek sta dneva počitka, vendar so vedno pripravljeni sprejeti rezervacije za zaključene družbe. Tako lahko organizirate poseben dogodek in povabite do 100 gostov, če pa boste na terasi, še več.

Gostoljubje, urejen ambient in prijazno osebje bodo naredili vaš obisk še bolj prijeten. In tukaj je še odlična novica - cenovno dostopne ponudbe v Jelenovem hramu omogočajo, da se lahko tam vsi počutite kot če bi bili doma!

V Jelenovem hramu lahko tudi prenočite. Ponujajo dve sobi z imeni KOŠUTA in JELEN.
Sobe so za 4 osebe, opremljene z masivnim pohištvom, lastno kopalnico in teraso s pogledom na živalsko oboro.

Po želji vam postrežejo tudi zajtrk.

Res krasno doživetje!

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram