Oljarna Dajč

Aromatično popotovanje skozi čas: tradicionalno bučno olje Oljarne Dajč

V Oljarni Dajč, ki jo boste našli tik ob meji z Avstrijo in hkrati ob vznožju najvišjega prekmurskega vrha Kugle, vas pričakuje pristno doživetje, kjer je kakovost njihov domači moto. Dajčevo oljarno namreč tudi okoličani in domačini poznajo pod geslom “kvaliteta je pri nas doma”.

Aromatično popotovanje skozi čas
Ponudba Oljarne Dajč je res edinstvena, saj vključuje izjemno bučno olje, pridelano po tradicionalnih metodah, ter raznovrstne dobrote iz bučnih semen, vključno z bučnimi semeni, ki so jih popestrili še z različnimi okusi. Ne pozabimo pa tudi na njihove slastne bučne namaze. Ko boste namazali prvega, ne boste mogli več brez njih!
Tako kot tudi druge turistične destinacije v regiji se Oljarna Dajč odlikuje po prijaznem pristopu do strank, izjemni strokovnosti ter visoki kakovosti pridelanih izdelkov, predvsem pa bučnega olja.

Avantura sredi oljarne
Pri njih pa imajo turisti obilo možnosti tudi za druga nepozabna doživetja in avanture. Lahko namreč pokusijo vse njihove izdelke, si ogledajo njihov način pridelave bučnega olja in se podrobneje seznanijo z njihovo zgodovino ter poslanstvom.
To je res nekaj posebnega, saj s pridelavo čistega bučnega olja, ki je pridelano iz semen buč, dozorelih na poljih sredi Goričkega in na tradicionalen način, podpirajo lokalno kulturo in tradicijo ter spodbujajo zdrav način življenja.

Predanost ohranjanju narave
Za vse tiste, ki iščete sprostitev in umik od vsakodnevnega stresa, je njihova destinacija ravno pravšnje mesto. So sredi neokrnjene narave, kjer se lahko prepustite čarom najvišjih goric in neskončnim sprehodom, če pa uporabite malo domišljije, pa ste pri njih lahko tudi že malo v planinskem vzdušju, saj sta Serdiški in Sotinski breg - Kugla najvišja vrhova v celem Prekmurju!
Skrb za trajnostni turizem in ohranjanje narave je za Oljarno Dajč, kot poudarjajo ključnega pomena. Redno sodelujejo z Občino Rogašovci, Krajinskim parkom Goričko in drugimi lokalnimi ponudniki, da ohranjajo čisto in pristno okolje, zato sodelujejo tudi pri številnih lokalnih projektih.

Priporoča jih sam chef Bine
V Oljarni Dajč vam z velikim veseljem povedo tudi, da so prejeli že mnogo pozitivnih mnenj in izkušenj svojih obiskovalcev. Med njimi so izjemno ponosni, da jih je pohvalil in njihovo bučno olje priporočal priznan kuhar Bine Volčič, ki je njihov redni gost. Tudi številni drugi obiskovalci iz različnih delov Slovenije ter tujine so bili zelo zadovoljni ob obisku njihove destinacije.

Odkrijte več - dodatne priložnosti za raziskovanje okolice
V njihovi bližini pa se odkrivajo raznolike možnosti tudi za raziskovanje in doživljanje lokalne zgodovine, arhitekture ter umetnosti. Med njimi priporočajo obisk Dajčevega mlina, stolpa na Kugli, slatinskega vrelca, cerkvi Sv. Jurija in Sv. Helene ter še številne druge zanimive destinacije.

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram