Hotel Maj Inn

V hotelu Maj Inn doživite harmonijo sredi bonsajev

Hotel Maj Inn najdete v samem središču Moravskih Toplic, le streljaj stran od znanih term Vivat in največjih term v Sloveniji, Term 3000.

Udobje doma
Hotel Maj Inn svojim gostom ponuja udobne sobe z lastno kopalnico, klimatsko napravo, hladilnikom, televizorjem z ravnim zaslonom in z brezžičnim internetom.
Kaj posebej odlikuje hotel Maj Inn in zakaj so izjemno privlačni za turiste?
Nedvomno osebni pristop in pristna gostoljubnost.

Okusen in sveže pripravljen zajtrk
Zjutraj vas bo zbudil mamljiv vonj gurmanske kave, ki jo bodo pripravili gostoljubni gostitelji, kar bo poskrbelo za čudovit začetek dneva!

Potopite se v lepoto in spokojnost
V njihovem čudovitem japonskem vrtu, ki je resnično edinstvena pustolovščina za vse obiskovalce, doživite naravo, mir in harmonijo. Potopite se v lepoto in spokojnost!
Z veseljem vam bodo predstavili simbolni pomen bonsajev v japonski kulturi in vas vodili skozi umetnost negovanja teh izvrstnih dreves in rastlin. Pri njih lahko bonsaje z navodili za nego celo kupite in krasili bodo vaš dom ali vrt.
V japonskem vrtu imajo tudi novost - finsko savno na prostem! Na voljo za 3-urni najem za dve osebi.

Nepozabne dogodivščine
Za tiste, ki si želijo raziskovanja, ponujajo izposojo koles, njihovo hrambo in možnost polnjenja e-koles ter ena polnilna postaja za električna vozila.
Kako pa njihova destinacija ponuja doživetja, osredotočena na lokalno kulturo, tradicijo in način življenja? Z velikim navdušenjem vas bodo v hotelu vedno usmerili k lokalnim gostilnam in drugim ponudnikom, ki vas bodo očarali s svojimi domačimi jedmi in izdelki.
Zavezani so tudi trajnosti in ohranjanju narave saj imajo certifikata EU Ecolabel in Slovenia GREEN Accommodation. Delujejo namreč v skladu s trajnostnimi načeli in tako prispevajo k ohranjanju okolja.

“Toplo priporočamo!”
Imajo sijajne ocene zadovoljnih turistov, saj so jim obiskovalci do zdaj namenili že več kot 1200 mnenj navdušenih gostov.
Le eno od njih:
"Všeč nam je bilo čisto vse. Soba, kopalnica, jedilnica, zajtrk, gostitelji in brezhibna čistoča. Poleg tega je bilo vse v priročni bližini - termalne terme, restavracije, pošta, trgovine in lekarna. Kljub bližini vseh teh vsebin je bila lokacija izjemno mirna. Vsem toplo priporočamo!”

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram