Hiša vina Cuk

Destinacija za popolno doživetje Prekmurja - Hiša vina Cuk

Iščete res edinstveno izkušnjo v Prekmurju?
Potem je Hiša vina Cuk pravi naslov za vas!
Pod vodstvom srčne gospe Eve boste vstopili v svet, kjer se tradicija in razkošje prepletata v enem samem krogu razvajanja.

Degustacija
Hiša vina Cuk je znana po nepozabnem paketu doživetja! Priporočajo vam namreč, da si po degustacji privoščite še nočitev. Kar je skoraj nujno za sproščeno doživljanje vinske kleti. Naslednji dan pa boste v okolici našli več kot dovolj zanimivosti za potepanje.
Ste v družbi s prijatelji? Vas je več kot 10? Ne? Potem povabite še dva! Več vas bo, lepše vam bo. 🙂
In za skupine, večje od 10, ima Eva pripravljena poseben kulinarični tretma:
najprej vas čaka njihova izbrana penina - penina je njihova, torej boste lahko okusili prav njihovo odlično hišno penino -, skupaj z narezkom, sestavljenim iz lokalnih proizvodov. Za konec pa “češnja na torti” - domači “rejtaš”. Kaj je to?? Ja, vsega pa ne bomo povedali, pridite in se prepričajte, da je Eva mojstrica v peki rejtašev. In - četudi to prekmursko specialiteto že poznate, njeni rejtaši so vrhunski, tako da vam zagotovo ne bo žal!Degustacija tako vključuje tudi ogled njihove vinske kleti in priložnost, da okusite njihova vrhunska vina, ki jih pridelujejo ne le s strastjo, ampak tudi in skrbjo.
Le pokličite prej in se najavite, pa bo Eva vse uredila!

Lokalna ponudba
Hiša vina Cuk ponosno sodeluje z lokalnimi proizvajalci. Njihovi narezki in mesnine so sveži in okusni, saj so iz njihovega okolja. Tako podpirajo tudi lokalno gospodarstvo, predvsem pa omogočajo drugim, da okusijo prave, pristne prekmurske dobrote.
V Hiši vina Cuk ne strežemo kosil in večerij, saj smo specializirani za degustacije in nastanitev, za kar pa smo na voljo vse leto!

Udobna nastanitev
Hiša vina Cuk ponuja 7 sob in eno wellness sobo, kjer se lahko sprostite in si odpočijete. Na voljo imajo tudi počitniško hiško za tiste, ki si želijo več zasebnosti. Vaša gostiteljica Eva bo poskrbela, da se boste počutili kot doma. In če se odločite prespati pri njih, vas čaka odličen zajtrk, ki vas bo napolnil z energijo za nove dogodivščine po Prekmurju.

Izleti po Prekmurju in čez mejo
Po degustaciji in nočitvi si boste lahko privoščili številne izlete po okolici. Odkrivate lahko prelepo pokrajino, kulturno dediščino in okuse lokalnih jedi Prekmurja, ali pa skočite čez mejo, k sosedom, na Madžarsko ali Hrvaško! Obe državni meji sta le nekaj minut vožnje stran. In obe vredni, da se greste potepat tudi tja. Hiša vina Cuk pa je odlična izhodiščna točka za vaše nove nepozabne dogodivščine.

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram