DOMAČIJA "PRI MOMI"

Dobrodošli v skoraj raju na zemlji - na domačiji Pri momi!

Najlepši košček Goričkega vas vabi, da doživite brezčasno lepoto in tradicijo naših krajev. Na vrhu slikovitega hriba, obdanega z neokrnjenimi gozdovi in bujnimi vinogradi, stoji prenovljena domačija, ki ponuja nepozabno doživetje v idilični tradicionalni arhitekturi. Vse, kar so ustvarili Pri momi, je zasnovano z mislijo na najzahtevnejše goste, ki cenijo pristno izkušnjo.

Posestvo se razprostira na več kot 20.000 kvadratnih metrih zasebne posesti, kjer se prepletajo travniki, prekriti z dišečimi cvetlicami in očarljivi razgledi na neokrnjeno naravo. Domačija Pri momi vključuje več stavb, vsaka ima svojo zgodbo.

Glavna hiša, ki krasi to posestvo že 150 let, vas bo popeljala nazaj v čas s svojo tradicionalno leseno strukturo, obogateno z ilovico, ki je sledila arhitekturnim standardom podeželske arhitekture svojega časa. V njej so tri spalnice in dve sodobni kopalnici. Ena od spalnic vam ponuja priložnost, da se sprostite v tradicionalni kopalni kadi in uživate v popolnem miru. Vsa notranja oprema je skrbno izbrana in vas bo očarala s svojim tradicionalnim šarmom.

Pod staro, mogočno lipo, ki stoji ob hiši, lahko večere preživite ob raziskovanju naše bogate zbirke vin ali občudujete sončne vzhode med zajtrkom.

Na nasprotni strani dvorišča stoji stari hlev, prenovljen v dva apartmaja, vsak ima lasten edinstven značaj. Prvi, imenovan 'Štala', vas bo očaral s svojim romantičnim vzdušjem, obokanim stropom in tradicionalnim rustikalnim pohištvom. Drugi apartma, 'Granar', je v sobi s mezaninom, ki je nekoč služila sušenju kmetijskih pridelkov. Lepi rustikalni leseni stropi v obeh nadstropjih vam bodo vzeli dih. Vsaka enota ponuja udobno nastanitev za štiri osebe, popolnoma opremljeno kuhinjo, televizijo in moderno kopalnico. Pred apartmaji se razteza čaroben zunanji gang s pokrito klopjo, kjer lahko uživate v osupljivem razgledu na celotno posestvo.

Da bi vaše bivanje pri njih postalo še bolj pravljično, sta na voljo zunanja savna in bazen z greto vodo, ki dopolnjujeta čar tega kraja. To je idealen kraj za družinske izlete ali sproščujoče trenutke s prijatelji, ki se bodo zagotovo spremenili v sanje.

Domačija Pri momi je prostor, kjer se tradicija sreča z luksuzom, narava se objame z udobjem, in vsak trenutek postane nepozaben.

NOVO! Pod bazenom smo samo za vašo večjo intimo postavili dve manjši hiški, vsaka je za dve osebi. Pridite in si oglejte našo novost! Navdušeni boste.

Najdete jih v Kančevcih na Goričkem.

https://sl.primomi.si/
KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram