Pumptrack

Drzni zavoji in vratolomne grbine: kolesarsko doživetje na Pumptrack stezi v Odrancih!

Odkrijte adrenalinsko doživetje na pumptrack stezi v športno-rekreacijskem centru Odranci, ki se razprostira na več kot 2000 kvadratnih metrih. Ta izjemna zemeljska krožna pot, polna grbin in vratolomnih ovinkov, je idealna za obiskovalce vseh starosti. Doživite svobodo kolesarjenja brez vrtenja pedal in se prepustite ritmičnemu gibanju telesa, kot bi polnili zračnico s tlačilko.

Pumptrack v Odrancih, morda celo najboljši v Sloveniji, privablja športne navdušence in družine z otroki iz širše regije. Ne zamudite priložnosti, da doživite vrhunsko kolesarsko doživetje na tem edinstvenem pumptrack poligonu. Odkrijte svoj notranji kolesarski navdih v Odrancih – destinaciji, kjer se srečajo strast do športa in nepozabna rekreacija!

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram