Gostilna, picerija in penzion Ajda na Cankovi

Kraj, kjer se zgodba okusa začne

Dobrodošli na Cankovi! V gostilni, piceriji, in penzionu Ajda boste našli … no, pa gremo - lepo počasi. Kot je tudi prav, če pridete uživat!

Ajda je na Cankovi središče dogajanja. V notranjih prostorih imajo 50 sedežev in to je kraj, kjer se zgodba dobrega okusa začne.

Ko stopite skozi vrata leta 1997 ustanovljene Ajde, vas objame domače vzdušje, na zunanji terasi pa naravna senca, ki vabi k sproščenim trenutkom. Tu je resnično lepo, pravijo njihovi zadovoljni gostje, ki se radi vračajo zaradi izjemne izkušnje, ki jo ponuja njihova gostilna.

Za vas imajo pripravljeno široko paleto izvrstnih jedi, ki združujejo domače okuse z mednarodno kulinarično raznolikostjo. Vsaka jed je skrbno pripravljena, da zadovolji vaše brbončice in poteši lakoto. Domače jedi, pice iz krušne peči, pice iz črnega, ajdovega ali konopljinega testa, prekmurske specialitete, a la carte razvajanje, veganske dobrote, osvežujoče solate in slastne sladice – njihova kuhinja je pravo razvajanje za vaše okušanje. Jeste brezglutensko? Ni problema! Le kak dan ali dva prej naročite, pa vam ustrežejo.

Pri Ajdi pa ne gre le za hrano, temveč za pristno doživetje. Sprehodite se po slikovitih poteh okoli Cankove, uživajte v blagodejnih panonskih termah ali se podajte na razburljivo kolesarsko avanturo. Če pa si želite brezskrbnega oddiha, se prepustite udobju Ajdinega penziona.

Ajda kot družinska gostilna namreč ni le kraj okusnih doživetij, temveč tudi prijeten kraj za prenočevanje. Že od leta 2005 vam ponujajo 7 udobnih dvoposteljnih sob, opremljenih v domačem stilu. Vsaka soba ima svojo kopalnico, s sušilcem za lase, brisačami, televizijo, Wi-Fi povezavo in klimatsko napravo. Tako bo vaše bivanje res udobno, sproščujoče in prilagojeno vašim potrebam.

Pridite in doživite Ajdo – kraj, kjer se srečata okus in udobje, in kjer se ustvarjajo nepozabni trenutki za vsakogar, ki si želi doživeti pravo gostoljubje in kulinariko s srcem.

Vaša pustolovščina okusov naj se začne tukaj!

Najdete jih ob glavni cesti na Cankovi.

Lahko jih pa tudi kontaktirate in si rezervirate kosilo ali večerjo pri njih, prav tako res super prenočišče z zajtrkom. Poglejte na njihovo spletno stran: https://www.gostisce-ajda-bagola.si/sl/

Fotografije: Gostilna Ajda

Izposodijo vam tudi kolesa, da boste lahko raziskali okolico.

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram