Penzion Ajda na Cankovi

Najdite pravi kraj za prenočiti v Prekmurju.

Ajda kot družinska gostilna namreč ni le kraj okusnih doživetij, temveč tudi prijeten kraj za prenočevanje. Že od leta 2005 vam ponujajo 7 udobnih dvoposteljnih sob, opremljenih v domačem stilu. Vsaka soba ima svojo kopalnico, s sušilcem za lase, brisačami, televizijo, Wi-Fi povezavo in klimatsko napravo. Tako bo vaše bivanje res udobno, sproščujoče in prilagojeno vašim potrebam.

Zajtrk, ki ga pripravijo svojim gostom je pripravljen skrbno in z ljubeznijo.

Pridite in doživite Ajdo – kraj, kjer se srečata okus in udobje, in kjer se ustvarjajo nepozabni trenutki za vsakogar, ki si želi doživeti pravo gostoljubje in kulinariko s srcem.

Vaša pustolovščina okusov naj se začne tukaj! Še se boste vrnili k njim:)

Najdete jih ob glavni cesti na Cankovi.

Lahko jih pa tudi kontaktirate in si rezervirate kosilo ali večerjo pri njih, prav tako res super prenočišče z zajtrkom. Poglejte na njihovo spletno stran Gostilna Ajda

Fotografije: Gostilna Ajda

Izposodijo vam tudi kolesa, da boste lahko raziskali okolico.

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram