Picerija in restavracija Zvezda Beltinci

Kulinarična Zvezda sredi Beltincev

V piceriji in restavraciji Zvezda se odlična kulinarika sreča z udobjem in retro šarmom. Njihova gostilna je več kot le prostor za okusno hrano - je prostor, kjer se ustvarijo nepozabni trenutki ob mizi, polni smeha in odličnih okusov.

Kulinarična raznolikost

Za vas so pripravili pravo kulinarično popotovanje. Njihova specialiteta so odlične pice, pečene s svežimi in kvalitetnimi sestavinami, ki kar kličejo po še enem grižljaju. A to še ni vse! Njihova raznolika ponudba vključuje tudi sočne mesne jedi, aromatične testenine, sveže morske dobrote in sočna mesa z žara. Kakršno koli željo imate, pri Zvezdi jo bodo zadovoljili.

Prijazna družinska atmosfera

V Zvezdi cenijo trenutke, ki jih delite s svojimi najbližjimi. Njihova restavracija je idealen kraj za družinsko kosilo ali večerjo s prijatelji. Z udobno opremo in prijaznim osebjem bodo poskrbeli, da se boste počutili kot doma. Prostorna jedilnica in prijeten ambient so kot nalašč za sproščujoče trenutke.

Retro bar – kraj za uživanje

Odkrijte njih retro bar, kjer se čas ustavi in glasba napolni zrak. Ob poslušanju melodij lahko uživate v osvežujočih koktajlih ali pa se sprostite ob skodelici odlične kave. Spretni barmani bodo poskrbeli, da bodo vaše želje vedno zadovoljene.

Namestitev z eleganco

Za popoln zaključek dneva vam ponujajo namestitev v njihovih moderno opremljenih sobah. Vsaka soba ima svojo privatno kopalnico, brezplačen dostop do brezžičnega interneta (WIFI) in televizijo za sproščujoče večere. Zakaj ne bi po okusnem obroku v Zvezdi preprosto ostali pri njih?

Dogodki in posebne ponudbe

Izbirate lahko med široko ponudbo menujev za skupine, ali pa vam pripravijo popolnoma prilagojen dogodek. Za rojstne dneve, obletnice ali kakršnekoli posebne priložnosti, Zvezda nudi nepozabne trenutke.

Ostanite z njimi in dovolite, da vam Zvezda pričara edinstveno kulinarično doživetje v idiličnih Beltincih.

Vaš okus, njihova strast!

Najdete jih takoj ob cesti v vasi Beltinci v bližini Beltinskega dvorca, ki je tudi vreden ogleda.

Fotografije: Zvezda Beltinci

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram