SKOK ČEZ MURO

Turistična kmetija HLEBEC

Ko boste spoznali Turistično kmetijo Hlebec, bo vse ostalo samo senca … Ne verjamete? Kar preverite.

Pri Hlebcu se tradicija združuje z modernim, okusi srečujejo vinske užitke, vsak obisk pa postane edinstvena pustolovščina. Njihova domačija vabi k odkrivanju čarobnosti narave, prijaznosti ljudi in vrhunskih užitkov, ki jih ponujajo njihova vrhunska vina in domača kulinarika.

Vrhunska vina in lokalna kulinarična razvajanja

Na Turistični kmetiji Hlebec združujejo vrhunska vina z bogatimi okusi domače hrane. Njihova vinska klet, skrbno negovani vinogradi in strast do vinske umetnosti bodo navdušili še tako zahtevne ljubitelje žlahtne kapljice. Ponosno vam bodo predstavili njihovo res pestro ponudbo vrhunskih vin, ki jih lahko kupite pri njih ali preko spleta. Poleg tega organizirajo degustacije za manjše ali večje skupine, kjer lahko raziskujete različne okuse in arome njihovih izjemnih vin.

Avtentična domača hrana

Kmetija Hlebec je pravo središče okusov in tradicije. Njihov jedilnik je sestavljen iz biserov narave, postreženih na vašem krožniku. Vse arome, barve in okusi njihove domače dežele se združujejo v izvirne recepte, ki so že generacije všeč najzahtevnejšim jedcem. Vsak grižljaj je popotovanje skozi čas in prostor, ki vas bo navdušilo.

Prijaznost in udobje

Na Turistični kmetiji Hlebec pa ne gostijo le gostov, temveč ustvarjajo družino. Na voljo imajo 7 sob, ki skupaj sprejmejo do 17 gostov, in posebna enota Wood House, za tiste, ki si želijo posebnega oddiha v naravi. Tudi njihove nastanitve vam omogočajo nepozaben in udoben pobeg v naravo.

Umetnost in kreativnost

Organizirajo tudi različne umetniške delavnice, ki iz njihove kmetijo naredijo tudi zakladnico lokalne umetnosti in starin. Vsak obisk pri njih je tako tudi priložnost za odkrivanje avtentičnosti in kreativnosti kraja.

Turistično kmetijo Hlebec najdete med vinogradi Jeruzalemskih goric, v idiličnem okolju Koga pri Ormožu. Gre za resnično čudovit košček Slovenije, ki je primeren za ljubitelje kolesarjenja, gobarjenja, dobre domače hrane in odličnega vina.

Pridite in dovolite, da vas popeljejo na nepozaben izlet v kulinarične užitke ter v svet vrhunskih vin, ki jih ustvarjajo njihove skrbno negovane trte.

Fotografije: Turistična kmetija Hlebec

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram