SKOK ČEZ MURO

DOMAČIJA FIRBAS

Lesene kadi za uživanje v mehurčkih, premični kokošnjak in spanje na seniku - vse to in še kaj na Domačiji Firbas

Ste si kdaj predstavljali, da lahko sredi kmetije najdete udobje? Zabavo? Avanturo?

Ne? Ampak to je mogoče!
Domačija Firbas je živi dokaz za to.

Firbasovi sredi gričev Slovenskih goric ponujajo nepozabna doživetja, povezana s senikom, jutranjimi kmečkimi opravili, slastnimi zrelimi hruškami in prijaznimi kokoškami.

Res! Ne verjamete? No, pa gremo lepo po vrsti.

Ste že kdaj spali na seniku?

Posušena trava, oblikovana v slamnate preproge in kopice, je popolna za dnevno poležavanje, popoldanske skrivalnice in večerno sanjarjenje. Romantika pod milim nebom, ko ste obkroženi z zvezdami, je neprecenljiva izkušnja. Sta prišla sama? Odlično! Firbasov senik je kot nalašč za objeme in poljube.

Glamping v objemu gričev

Doživite novodobno kampiranje s pridihom glamurja. Njihove glamping hiške so postavljene v oazi zelenja, kjer lahko občudujete okoliške travnike in gričke. Modra oaza, lesen plavalni bazen, dodaja pridih razkošja vašemu bivanju v naravi.

Jutranja opravila v hlevu

Odkrijte čar kmetije in se pridružite jutranjim opravilom v hlevu. Opazujte in sodelujte pri krmljenju krav, konjev, ovc, prašičev in kokoši. Videli boste, kako deluje premični kokošnjak. Čakaj, čakaj! Premični kokošnjak?! Tako je! To je posebna inovacija! Pa brez šale - prosite gospodarja Bojana, da vam jo pokaže.

Lahkih nog po domačiji …

Raziščite čare domačije Firbas med vodenim ogledom. Sprehodite se skozi seminarsko sobo, jedilnico s krušno pečjo, teraso, sadovnjak, vinograd, igrišča in zeliščni vrt. Ročno izdelane lesene kadi vas bodo navdušile, sploh, če se boste “kuhali” v njih. Kuhali? Jaaa, to preprosto morate doživeti. Pustite se “skuhati” v Firbasovih čebrih.

… ali pa na vožnjo s traktorjem

Za popoln zaključek dneva pa se odpravite na vožnjo s traktorjem. Firbasovi imajo traktor Steyr ’55, ki je prava atrakcija, ki bo poskrbela tudi za nepozabne fotografije. Delite jih s prijatelji, med katerimi bo vožnja s traktorjem zagotovo pustila največji vtis!

Osvežitev v plavalnem bazenu

Za tiste, ki imate radi vodne radosti, so Firbasovi dodali plavalni bazen. Uživajte v osvežitvi in sprostitvi, obkroženi z naravo, stran od tipičnega obalnega vrveža, ki je vse kaj drugega kot sproščujoč. Tukaj pa doživite tako globok mir, da bi ga človek skoraj lahko na kruh namazal!

Domačija Firbas je več kot le kmetija; je kraj, kjer so povezani udobje, narava in tradicija. Pridite, doživite nepozaben oddih pri njih!

Kje jih najdete?

Domačija Firbas se nahaja na tromeji Gornje Radgone, Cerkvenjaka in Sv. Jurija. S pomurske avtoceste pri Svetem Juriju ob Ščavnici ob Ščavnici vodi do nas med Blaguškim in Negovskim jezerom dobro označena pot.

Domačija Firbas, Cogetinci 60
2236 Cerkvenjak, Slovenija
GPS: 46°35’15.7″N 15°58’02.2″E

M: +386 (0)31 855814 Bojan
M: +386 (0)41 746 174 Alojz in Marjana
E: info@firbas.com

Za izletniške goste obratujejo ob petkih od 12. do 20. ure, ob sobotah od 12. do 20. ure in ob nedeljah samo na rezervacijo.

Podaljšan delovni čas za goste v sobah po predhodnem dogovoru.

Sezonska juha, hišni narezek, solata, pečenica s prilogo in Firbasova  gibanca na voljo vsak petek in soboto.

V ostalih dneh in za toplo kulinariko jih pa kontaktirajte.

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram