SKOK ČEZ MURO

GOSTILNA ZORKO

Srečanje okusov in tradicije: Gostilna Zorko, kulinarična ustvarjalnost že od leta 1981

Gostilna Zorko v Križevcih pri Ljutomeru je prostor, kjer se tradicija prepleta z inovacijo, kjer okus sreča radovednost in kjer se skozi vsak grižljaj odkriva zgodba, ki sega globoko v srce domačnosti. Če se sprašujete, zakaj obiskati Gostilno Zorko, imamo odgovor, ki vas bo zadovoljil. Pa ne le vaše brbončice, ampak tudi vašo dušo.

Okusno presenečenje za vaše brbončice

V Gostilni Zorko se trudijo prav vsak dan ustvariti nepozabno doživetje za vaše brbončice. S predanostjo lokalnim in zdravim sestavinam ter z družinsko tradicijo, ki sega nazaj v leto 1981, pripravljajo jedi, ki so pravo kulinarčno raziskovanje. Vsak grižljaj je pustolovščina; je okusno potovanje skozi čas in prostor.

Domače dobrote z ljubeznijo

Zakulisje njihove zgodbe je polno domačih dobrot, ki jim botruje ljubezen - koga drugega kot pridne mame. Vsak okus, vsaka aroma nosi delček njihove družinske tradicije, ki jo s ponosom delijo z vami. V Gostilni Zorko se ne le okusijo jedi, temveč se odkrije povezava med okusom in globoko zakoreninjeno družinsko tradicijo.

Inovacija, ki se dotika srca tradicije

V Gostilni Zorko so vedno korak pred časom, a ostajajo obenem zvesti družinski tradiciji in lokalnemu okolju. S pristopom, ki združuje inovacijo in tradicijo, vam ponujajo vedno sveže, okusne in zanimive kreacije. Obisk Gostilne Zorko pomeni vstop v prostor, kjer se tradicija sreča z modernim in ustvarja izkušnjo, ki bo zadovoljila vaše najgloblje želje po odlični kulinariki.

Otroški raj in družinska zabava

Za tiste, ki potrebujete dodaten razlog za obisk, pa tole: le nekaj korakov stran najdete Park doživetij. Otroci in odrasli lahko uživate v senci na igralih, ki spodbujajo motorične spretnosti. Glasovi veselih otrok, smeh in radost so del vsakdana pri nas. Gostilna Zorko ni le kulinarično doživetje, temveč prostor, kjer se sliši melodija otroškega veselja.

Vabimo vas, da se pridružite naši družini in doživite Gostilno Zorko skozi okuse, vonje ter pristno veselje. Prepustite se kulinariki, ki izhaja iz srca, in dovolite, da vam vsak obrok pripoveduje zgodbo o ljubezni do hrane, tradicije in družine. Vaša pot do nepozabnega doživetja se začne tukaj, pri nas, kjer se tradicija sreča z inovacijo, kjer se okusi stapljajo z zgodbami in kjer se vsak obisk spremeni v edinstveno kulinarčno pustolovščino.

Gostilna Zorko je tudi vključena v TEDEN RESTRAVRACIJ.

Najdete jih ob ob glavni cesti Veržej – Ljutomer, tik pred krožiščem.

Odprti so od ponedeljka do petka od 9 ure do 22 ure.

V soboto od 11 ure do 22 ure.

V nedeljo je gostilna zaprta,

Lahko jih pa tudi kontaktirate na številko 00386 41 328 377 ali njim pišete na mail: gostilna.zorko@gmail.com

Fotografije: Gostilna Zorko

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram