Pizzeria Malibu

Uživajte v okusih, družbi in raznolikih dejavnostih

Malibu, okrepčevalnica in pizzerija, svojim gostom ponudi izjemno doživetje, kjer se srečajo odlična kulinarika, prijetno vzdušje in pestra ponudba zabave.

Za vse ljubitelje sonca in toplih dni imajo na njihovi pokriti terasi pripravljeno prav posebno vzdušje. Tu lahko obkroženi z zelenjem uživate v osvežilnih pijačah in se prepustite razvajanju s pestro ponudbo sladoledov, ki vas bodo osvežili v vročih poletnih dneh.

V Malibuju so vedno pripravljeni gostiti tudi organizirane skupine. Njihov prostor v notranjosti lokala ali v ribiški koči na dvorišču je kot nalašč za sproščeno druženje in uživanje v dobri hrani ter prijetni družbi.

Za ljubitelje aktivnega preživljanja časa imajo pripravljen pester nabor dejavnosti. Zakaj ne bi preizkusili svojega ribiškega znanja ob mirnem jezeru ali pa se podali v športno razburljiv svet nogometa in odbojke? V Malibuju je vedno prostor za smeh, gibanje in sprostitev.

In če imate radi živali, ste pri njih na pravem mestu! Ograjeno območje ob restavraciji je pravi raj za vse ljubitelje pernatih in štirinožnih prijateljev. Spoznajte raznolikost malih in večjih živali, ki bodo poskrbele za tisto “nekaj več” ob vašem obisku.

Vabljeni v Malibu, kjer se srečajo okusi, zabava in nepozabna doživetja. Prepustite se užitkom in ustvarite spomine, ki jih boste nosili s seboj še dolgo po odhodu.

Najdete jih v vasi Kapca na Glavni ulici 15.

Fotografije: Malibu Kapca

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram