Hiša Tara v Moravskih Toplicah - raj za čokoladne sladkosnede!

Pravijo, da so najboljše stvari v življenju sladke in v hiši Tara vam bodo to dokazali!

Tara stoji zelo blizu Term Vivat in je vedno mamljiva, saj boste v njihovi čokoladni trgovinici našli vrsto izdelkov, ki bodo očarali vaše brbončice:

  • kremni med z dodatkom čokolade; gre za okusno kombinacijo medu in čokolade, ki vas bo popeljala v raj sladkih užitkov.
  • Različne vrste medu: izberite med akacijevim, kostanjevim ali cvetličnim medom - vsak ima svoj edinstven okus in značaj.
  • Ročno izdelane čokolade in pralineji. Vsak grižljaj je popotnica v svet okusov, ki jih lahko ponudijo le najkvalitetnejše čokolade in doma pridelan med.

Pripravljajo tudi degustacije in predstavitve izdelave čokoladnih dobrot. Rezervirajte svoj termin in dovolite, da vas popeljejo na čokoladno popotovanje.

In še res nekaj posebnega - lahko se preizkusite tudi v izdelavi čokoladnih dobrot - čisto sami! Kaj je boljši način za popestritev dopustniških dni, kot je sodelovanje v edinstvenih doživetjih? Pri njih imate priložnost ustvariti svoje čokoladne mojstrovine v delavnicah izdelave čokoladnih tablic in pralinejev. To je priložnost, da se poglobite v lokalno kulturo in se naučite skrivnosti prave čokoladne umetnosti.

Če pa se odločite, da želite ostati dlje časa in se še bolj poglobiti v čare pokrajine, vam Hiša Tara ponuja tudi udobne sobe za prenočitev z zajtrkom. Tako lahko začnete dan z razvajanjem svojih čutil z bogatim obloženim zajtrkom, ki ga sestavljajo domače dobrote, vključno z njihovim slavnim "domačim medenim zajtrkom".

Njihove sobe so opremljene s kopalnico s tušem, televizijo, klimatsko napravo in brezžično internetno povezavo, da se boste počutili kot doma. Poleg tega vam za raziskovanje okolice brezplačno ponujajo kolesa, medtem ko vaši avtomobili varno počivajo na pokritem parkirišču.

Privoščite si sladko razvajanje in sproščujoče bivanje v Moravskih Toplicah - kjer se čokoladni užitki srečajo z naravnimi lepotami in udobjem!

Kje jih najdete?

Direktno preko hotela Vivat v Moravskih Toplicah na naslovu Ulica ob igrišču 10. Lahko pa jih prej pokličete na številko 031 354 150

Fotografije: Arhiv Hiša Tara

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram