Pridite v Gostilno Pri štorklji: vaša pot do sproščujočega dopusta

Želite pobegniti od vsakdanjega vrveža in se prepustiti sproščenemu dopustu v idiličnem prekmurskem okolju?

Potem ste v Gostilni Pri štorklji na pravem mestu!

Družina Lovrenčec se že skoraj pet desetletij posveča gostoljubju in turizmu ter z veseljem odpira vrata svojega doma, ki so ga s srcem in skrbjo ustvarili v Moravskih Toplicah, v prijetni vasici blizu Term 3000 in Term Vivat.

Zjutraj vas bo pričakal bogat zajtrk, pripravljen čisto po vaših željah! Lahko ga pojeste zgodaj zjutraj ali pa v prijetno lenem dopoldnevu. Nato se lahko prepustite raziskovanju bližnjih zdravilišč, recimo Term 3000, ki so znane po zdravilni termo-mineralni vodi in številnih možnostih za rekreacijo. Lahko pa se odpravite na raziskovanje okolice, ki ponuja čudovite griče Goričkega, bujne gozdove za sproščujoče sprehode ali kolesarjenje ter kmečke turizme na vinorodnih gričih.

Popoldnevi in večeri so v Gostilni Pri štorklji polni topline in prijateljstva. V njihovi gostilni Pri Štorklji vas bodo razvajali s ponudbo lokalnih dobrot, ki jih pripravljajo res skrbno. Ob večerih se lahko prepustite prijetni družbi in se sprostite ob številnih možnostih, ki jih ponuja taka domača gostilna. Tukaj boste doživeli pristno kmečko gostoljubje, saj je pri njih vsak gost kot del njihove lastne družine.

Njihov gostinski objekt, Gostilna Pri štorklji, je oblikovan s prefinjenim okusom in ljubeznijo do gostov. Izžareva domačnost in prijetnost, ki vam bo pomagala pri sprostitvi in umiku od vsakodnevnih skrbi. Obe njihovi jedilnici - mala in velika - lahko sprejmeta večje skupine, letna terasa pa vam omogoča uživanje na svežem zraku in soncu.

V njihovi res pestri ponudbi jedi najdete domač bograč, langaš, prekmursko gibanico, dödole, jelenje zrezke v omaki, račja prsa, svinjske ličnice, pražena jetrca, svinjsko kračo in bučni sladoled. Razvajali vas bodo tudi s sladicami in dobrim vinom.

Sami delajo tudi testenine!

Torej, če si želite pobegniti od vsakdanjega vrveža in se prepustiti sproščenemu dopustu v prijetnem okolju, pridite v Gostilno Pri štorklji!

Pričakujejo vas z odprtimi rokami, da skupaj ustvarite nepozabne spomine in doživetja. Pridite in doživite pristno gostoljubje prekmurskega podeželja - v Gostilni Pri štorklji!

Kje jih najdete?

Ulica na bregu 12
9226 Moravske Toplice

gsm: +386 (0)41 891 225
e-mail: info@pri-storklji.si
w:www.pri-storklji.si

Fotografije: Arhiv gostilne Pri štorklji

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram