Raznolikost naravnih sladoledov in sladic v Kavarni in slaščičarni Davinci

Kavarna in slaščičarna Davinci je točno tista stavba, mimo katere boste šli, ko se boste odpravili iz mestnega središča v soboški park. In se boste preprosto morali ustaviti pri Davinciju. Ker če ne, vam bo preprosto žal. Zakaj?! Še vprašate??

  • Vrhunski naravni sladoledi. Uživajte v svežih in naravnih sladoledih, ki jih za vas pripravijo prav vsak dan. Kateri sladoled je pri njih prav poseben? Vsi njihovi! A res poseben je “pravi prekmurski sladoled”. To je Davincijev sladoled z makom ter bučnim iz bučnih semen, ki ima okus po tradiciji in edinstvenosti.
  • Sladice, ki vas ne bodo razočarale. Kremšniti, vaflji, različne tortice in prekmurska gibanica.
  • Prava belgijska čokolada. V kavarni Davinci ne sprejemajo kompromisov z okusi. Vse njihove vroče čokolade so pripravljene iz prave belgijske čokolade v različnih okusih, ki vam bodo brbončice popeljali na povsem nebeško potovanje.
  • Pester izbor pijač. Poleg sladkih dobrot se lahko razvajate tudi z raznoliko ponudbo pijač, med katerimi izstopa bevog pivo. Imajo pa prav za vsak okus nekaj!
  • Naravni pomarančni sok. Razvajate se s sveže stisnjenim pomarančnim sokom in ga odnesite s seboj v park.
  • Enostavno najboljša lokacija in top terasa! Kot rečeno - tukaj je greh iti mimo. Oziroma - to je popolnoma nemogoče.

A - zakaj bi o Davinciju le brali?! Doživite sladko razkošje sami! Obiščite Kavarno Davinci ob soboškem parku in se prepustite najboljšim sladicam s pridihom Prekmurja!

Vse lahko tudi odnesete s sabo in uživate v parku.

Fotografije: Da vinci

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram