Letališče Rakičan - več kot le pristajalna površina

V pomurski pokrajini, kjer se prepletajo zgodovina, narava in sodobnost, je še en dragulj, ki čaka, da ga odkrijete.

To je letališče Rakičan, ki s svojo pestro ponudbo aktivnosti in nepozabno atmosfero, predstavlja edinstveno destinacijo za vse tiste, ki si želijo izjemnih doživetij v srcu Pomurja.

Se morda sprašujete, kaj je tako posebnega na tem letališču?

Ko stopite na tla Letališča Rakičan, vas objamejo različne možnosti za doživetja.

Tu ni le pristajalna steza, ampak prava oaza aktivnosti!

  • Gostilna s prenočišči: podajte se na sprehod od dvorca Rakičan in če se obrnete proti jugu, boste na koncu svoje poti prišli do prijetne gostilne, ki ne ponuja le okusnih lokalnih jedi, temveč tudi udobna prenočišča, kjer se lahko spočijete in napolnite svoje baterije za nadaljnje raziskovanje.

  • Aktivnosti, ki jih ponuja Aeroklub Murska Sobota: Aeroklub Murska Sobota je srce letališča, ki bije v ritmu raznolikih aktivnosti. Modelarska sekcija ponuja izdelavo modelov ob strokovnem vodenju, medtem ko jadralna sekcija navdušuje s svojo floto jadralnih letal, idealnimi za učenje in tekmovanje. Motorna sekcija, ki skrbi za delovanje jadralne in padalske sekcije, ter padalska sekcija, ki omogoča adrenalinske skoke in šolanje novih padalcev, so samo nekateri od razlogov, zakaj je to mesto tako posebno.

  • Izleti v okolico: Ko ste že napolnjeni s pristnimi doživetji na letališču, se lahko odpravite na kratko potepanje po okolici. Sprehodite se do Soboškega jezera ali do paviljona Expano, kjer lahko okusite lokalne dobrote in odkrijete unikatne spominke v trgovinici.

In zdaj, dragi bralci, je čas za akcijo!

Če želite doživeti Pomurje v vsej njegovi raznolikosti, vas vabimo, da obiščete Letališče Rakičan. Parkirajte pri Dvorcu Rakičan, odkrijte njegovo bogato zgodovino, sprehodite se skozi krasen park ob dvorcu, v njihovi kavarni spijte dobro kavico in uživajte ob pogledu na krasne konje. Nato nadaljujte svojo pot do letališča, kjer vas čaka prava paleta aktivnosti ter zaključite svoj izlet s sproščujočim sprehodom ob Soboškem jezeru in okrepčilom v paviljonu Expano.

Vaša avantura v Pomurju vas čaka - le korak stran od vas!

Pri DVORCU RAKIČAN lahko vzamete tudi kolo - SOBOŠKI BICIKLIN.

Fotografije: Sabina Cipot

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram