Pravi počitek sredi narave & pristna doživetja Goričkega: Apartmaji Džaboka & Gruška

Včasih je potrebno samo malo odmika od vsakdanjega vrveža, da se človek resnično poveže z naravo in se ponovno napolni z energijo.

Gotovo ste že sanjarili o pobegu v neokrnjeno naravo, nekam daleč stran od mestnega vrveža in vsakodnevnega stresa? A hkrati v kraj, ki ponuja izvirna in pristna doživetja.

To obstaja! Točka, ki vam ponuja prav to! To so Apartmaji Džaboka & Gruška.

Privoščite si pristna doživetja, ki jih nudi ekološki turizem!

Unikatna izkušnja bivanja v prekmurski domačiji

Sredi dišečih gozdov in vinogradov, 16 km od Murske Sobote, leži idilična vas Kruplivnik, kjer domuje 100 let stara prekmurska domačija. Ta domačnost vas bo očarala že na prvi pogled. V njej najdete apartmaje Džaboka, Gruška in Črešnja, vsak apartma je opremljen s pristnim čarom prekmurskega podeželja. Iz lesa izdelani pohištveni kosi, tradicionalni detajli in udobni ambient ustvarjajo domače vzdušje, ki vabi k sprostitvi.

Aktivnosti za vse starosti in okuse

Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, adrenalinski navdušenec ali zgolj željni kulturnih odkrivanj, Apartmaji Džaboka & Gruška imajo nekaj za vsakogar. Goričko je raj za ljubitelje aktivnega preživljanja prostega časa. Pohodite "Graščakovo pot" ali prekolesarite "Kačovo pot", kjer boste uživali v čudovitih razgledih in svežem zraku. Obiščite tudi doživljajski park Vulkanija ali se preizkusite v pustolovskem parku ob Bukovniškem jezeru. Za ljubitelje zdravja in dobrega počutja je na voljo tudi naravnost zdravilna energija samega kraja Grad, kjer boste zagotovo obnovili svoje energijske zaloge. Ne smete pa izpustiti tudi ogleda samega gradu.

Lokalna kulinarika in eko doživetja

Apartmaji Džaboka & Gruška niso le kraj za počitek, ampak tudi odlično izhodišče za odkrivanje lokalnih okusov. Preizkusite se v nabiranju gob ali sadja v okolici, ter si privoščite sveže stisnjene sokove iz ekološke pridelave. Okusite avtentične prekmurske jedi in se prepustite užitkom pristne prekmurske kulinarike. Vse to in še več vas čaka v teh čudovitih apartmajih.

Ustavite čas

Na mestu, kjer je včasih stala stara hiša v dolini, ki nosi ime Anika, smo v lastni izvedbi začeli graditi novo hišo velikosti 70 m2, ki je res edinstvena in neponovljiva. Zakaj?
Ker je delno vkopana in prekrita z zemljo!

Stoji na idilični lokaciji in ima prekrasen razgled.

Poleg tega se boste počutili kot v časovnem stroju, ki vas bo popeljal v stare čase.

Dobrodošli so tudi avtodomi

Za vas imamo tudi tri parkirišča za avtodome! Tako lahko svoje potovanje po Goričkem začnete kar pri nas ter se nato podate na raziskovanje naravnih in kulturnih lepot okolice.

Pri jih je možno postaviti tudi šotor.

Na voljo je pa tudi glamping hiška s krasnim razgledom.

Pridružite se popotovanju v naravo!

Zakaj bi sanjarili o oddihu v naravi, ko pa ga lahko dejansko doživite? Ne odlašajte več!

Pridružite se nam v Apartmajih Džaboka & Gruška, kjer vas čaka pravo doživetje prekmurskega podeželja. Bodite del te čarobne idile, kjer se srečata udobje sodobnega časa in čar preteklosti.

Rezervirajte svoj oddih danes in si privoščite pristno doživetje v naravi. Vaše pustolovščine vas že komaj čakajo!

Apartmaje, kjer se čas ustavi in kjer lahko res samo uživaš, najdete v vasi Kruplivnik pri Gradu na Goričkem.

Fotografije: Niko Časar

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram