Pustolovski Park Bukovniško jezero: Tukaj se rojevajo pustolovščine

Imate radi adrenalin? Pa da vam kri po žilah steče malo hitreje? Da se vam “zatresejo tla pod nogami”? Natančneje veja?  Ste mogoče kdaj sanjali o tem, da bi z višine 10 metrov poleteli skozi gozd, obdani z naravo, ter doživeli adrenalin kot še nikoli prej? Ali pa o tem, da bi se preizkusili na različnih plezalnih poteh, primerenih za vse starosti in spretnosti?

Če ste, potem je Pustolovski park Bukovniško jezero vaša naslednja “must see” in tudi “must try” destinacija!

Narava v vsej svoji veličini

Pustolovski park Bukovniško jezero je kot nalašč za vse, ki ljubijo naravo in adrenalin. Je sredi gozda ob Bukovniškem jezeru, kjer se lahko prepustite čarom narave in občudujete prelepe razglede, medtem ko se spuščate po skupno 286 metrov dolgem zip lineu ali premagujete različne plezalne elemente. Vsak korak je novo doživetje, ki vas popelje v svet pustolovščin. (Če seveda ne padete dol ali se ne ujamete za prvo vejo … šala! 😀 ) Ker je pri nas praktično nemogoče, da bi kdo med našo pustolovščino padel. Sploh, če se drži navodil. Sploh pa smo dodali nov sistem, kjer se ni treba “preklapljati” pred prav vsakim elementom. Na začetku plezanja se pripneš in si potem zavarovan do konca plezalne poti. Pridite in poizkusite!

Raznolikost za vse okuse

Ne glede na starost ali stopnjo spretnosti, Pustolovski park Bukovniško jezero ponuja nekaj za vsakogar. Z več kot 60 različnimi elementi, ki se razprostirajo na sedmih edinstvenih poteh, boste zagotovo našli izziv, ki vam ustreza. Od lažjih elementov, primernih za najmlajše, do zahtevnejših plezalnih poti za tiste, ki iščejo večji izziv, park zagotavlja nepozabno izkušnjo za vso družino.

Posebna atrakcija parka je prosti pad z višine 10 metrov, kjer se lahko sprostite in uživate v adrenalinski avanturi, ki vas bo popeljala skozi gozd s hitrostjo, ki vam bo vzela dih.

Doživetje, ki ga nikoli ne boste pozabili

Ko enkrat stopite v Pustolovski park Bukovniško jezero, vas čaka doživetje, ki ga ne boste pozabili. Od zipline avanture do plezanja na visokih elementih, vsak trenutek je poln vzhičenja in navdušenja. Posebno doživetje pa predstavlja 27 metrov dolg Štorkljin let, kjer se lahko počutite kot prava ptica in poletite visoko nad tlemi! Uiiiiii!!!

Pustolovski park Bukovniško jezero je kraj, kjer se rojevajo pustolovščine. Ne glede na to ali ste ljubitelj narave, adrenalina ali pa iščete zabavo za vso družino, park ponuja nekaj za vsakogar. Obiščite Pustolovski park Bukovniško jezero in doživite nepozabno izkušnjo, ki vam bo še dolgo ostala v spominu!

Ne odlašajte, obiščite Pustolovski park Bukovniško jezero še danes!

Pustolovski park Bukovniško jezero je pripravljen na vašo naslednjo pustolovščino.

Ne odlašajte, rezervirajte svoj termin še danes in doživite adrenalin, kot ga še niste!

Sprostite se, pozabite na stres in hiter tempo ter se prepustite čarom narave in adrenalinu. Ta bo “skuril” ves vaš stres!

Vidimo se v parku! Mi smo tisti, ki visimo s tiste najdebelejše veje! 😉

Odpiralni čas 2024

30. 3. – 21. 4. 2024: 11:00 h - 19:00 h
sobota, nedelja in prazniki

27. 4. – 5. 5. 2024: 11:00 h - 19:00 h
vsak dan | PRVOMAJSKE POČITNICE

11. 5. – 23. 6. 2024: 11:00 h - 19:00 h
sobota, nedelja in prazniki

26. 6. – 1. 9. 2024: 10:00 h - 19:00 h
vsak dan | POLETNE POČITNICE

7. 9. – 29. 9. 2024: 11:00 h - 18:00 h
sobota, nedelja in prazniki

5. 10. – 20. 10. 2024: 11:00 h - 17:00 h
sobota, nedelja in prazniki

26. 10. – 3. 11. 2024: 11:00 h - 17:00 h
vsak dan | JESENSKE POČITNICE

Zadnji vstop v pustolovski park: 2 uri pred zaprtjem.

Vse informacije pa sproti preverite še na spletni strani parka: TUKAJ

Fotografije: Niko Časar, Sabina Cipot

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram