Najslajši del potovanja po Pomurju - Nabucco in njihov sladoled

Ste že kdaj okusili sladoled, ki vas popelje skozi okuse, ki bi jih radi nato vedno znova podoživeli?

Še ne?!?

Potem je čas, da se odpravite na nepozabno kulinarično potovanje v Gornjo Radgono.

Tam se skriva prava zakladnica okusov, ki čakajo, da jih odkrijete v Kavarni in slaščičarni Nabucco.

In kaj je tisto, kar to slaščičarno postavlja na vrh seznama destinacij tudi za sladoled?

Tu so trije glavni razlogi ekipe “napocitnice.si", zakaj je Nabucco nepogrešljiva postaja za vse ljubitelje hladnega in sladkega razvajanja.

  1. Vrhunske sestavine brez kompromisov. Pri Nabuccu verjamejo v kakovost nad vsem ostalim. Vsak grižljaj njihovega sladoleda je popolna sinergija skrbno izbranih sestavin in surovin, ki nosijo priznano poreklo. Sadni sladoledi vsebujejo izključno 100 % sadja, ki ga dopolnjujeta voda in sadna melasa, brez dodatkov umetnih arom ali barvil. Če ste ljubitelj veganske kulinarike ali pa se izogibate dodanemu sladkorju, vas bo razveselila njihova ponudba veganskih sladoledov ter sladoledov brez dodanega sladkorja. Če pa prisegate na tradicionalni mlečni sladoled, boste navdušeni nad dejstvom, da Nabucco uporablja mleko lokalnih kmetovalcev, ki zagotavlja neponovljiv okus in svežino.
  2. Trajnostna naravnanost. Poleg vrhunske kakovosti in okusov je Nabucco zavezan tudi k trajnostnemu poslovanju. Kot imetnik certifikatov Green Cuisine in Green Key sledijo strogim standardom trajnostnega poslovanja, kar pomeni, da lahko uživate v svojem sladoledu brez slabe vesti. Vsak vaš požirek in grižljaj sta korak k bolj zeleni prihodnosti, saj Nabucco skrbi za okolje in lokalno skupnost.
  3. Udobno in prijazno okolje. Poleg vrhunskega sladoleda vas v Nabuccu pričaka tudi udobno in prijazno okolje, kjer se lahko sprostite ob skodelici kave ali drugih slaščicah. S prijaznim osebjem, ki vedno poskrbi za vaše udobje, bo vaš obisk še prijetnejši in nepozaben.

Čas je, da se odpravite na kulinarično avanturo v Kavarno in slaščičarno Nabucco v Gornji Radgoni.

Ne glede na to, ali ste turist iz Prekmurja, Prlekije ali iz Slovenije, bo obisk Nabucca zagotovo ena izmed najbolj sladkih izkušenj vašega potovanja po Pomurju.

Ne odlašajte več, pustite, da vas razvajajo s svojimi vrhunskimi okusi in izjemno gostoljubnostjo!

Preberi že objavljen članek o Kavarni in slaščičarni Nabucco TUKAJ.

Fotografije: Arhiv Nabucco

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram