Vinska Fontana v Dobrovniku v Gostilni Pri Lujzi – vrhunsko doživetje za vsakogar

Okusi Prekmurja na eni mizi

Samo predstavljajte si, da se znajdete na kraju, kjer se tradicija in kulinarična umetnost združita v popolno harmonijo!

Kjer vsak grižljaj in požirek pripovedujeta zgodbo več kot pol stoletja.

Privoščite si nepozabno kulinarično popotovanje v Gostilno Pri Lujzi v Dobrovniku, kjer se domačnost, tradicija in gostoljubnost srečajo na enem mestu.

1. Domačnost z dolgoletno tradicijo

So lokalna gostilna s ponudbo domače hrane in domačih vin lastne pridelave s tradicijo od leta 1966. Gostilna Pri Lujzi ni le gostilna, je kulinarčni hram, ki se ponaša z več kot pol stoletja izkušenj v pripravi najboljših jedi in vin. Vsak košček Prekmurja zaživi v vsakem grižljaju in požirku, ki jih ponuja Gostilna Pri Lujzi.

2. Vinska Fontana - vrhunsko doživetje za vsakogar

Leta 2020 so njihovo ponudbo obogatili z VINSKO FONTANO. Si lahko predstavljate kaj boljšega od degustacije izbranih sort domačih vin, medtem, ko ste obkroženi z idiličnim Prekmurskim okoljem? To je priložnost, da se potopite v bogato tradicijo in okuse njihovega kraja. Za le 10 € lahko okusite 6 njihovih najboljših vin, ob tem pa odnesete domov še spominski kozarec, ki vas bo vedno spominjal na to čudovito doživetje. Če pa vam je izkušnja dovolj in kozarca ne potrebujete “za domov”, pa lahko degustirate vina tudi za 6 € z vračljivim kozarcem.

3. Nepozabno doživetje in gostoljubnost

Gostilna Pri Lujzi je več kot le kraj, kjer se dobro jé. To je kraj, kjer se ustvarjajo spomini. Ne glede na to, ali ste turist ali domačin, vas bodo sprejeli z odprtimi rokami. Njihova gostoljubnost se razprostira v vseh njihovih prostorih, ki sprejmejo vse, od manjših do večjih skupin. Ali ste v iskanju prostora za praznovanje rojstnega dne ali pomembne obletnice? Pri Lujzi je prava izbira. Ponujajo vam nepozabna doživetja z dobrimi jedmi in dobrimi domačimi vini.

Ne zamudite priložnosti, da obiščete Vinsko fontano in gostilno Pri Lujzi v Dobrovniku. Doživite okuse Prekmurja kot še nikoli prej. Ne le da boste uživali v odlični hrani in vinu, temveč boste odnesli domov tudi nepozabne spomine!

Obiščete jih lahko od četrtka do nedelje med 9.00 in 22.00 ter se prepustite okusom, ki jih ponuja njihova VINSKA FONTANA in  Gostilna Pri Lujzi. Za zaključene družbe, pokličite lastnika Emila ( 041/733-350 ) in se dogovorite za degustacijo, kosilo ali večerjo.

Vinsko fontano in gostilno najdete ob glavni regionalni cesti Moravske Toplice – Lendava.

Če vozite iz Moravskih Toplic si boste na poti do njih lahko ogledali tudi Plečnikovo cerkev v Bogojini, Bukovniško jezero, Pustolovski park Bukovnica, Tropski vrt orhidej, Luštno domačijo in Hišo gibanice. Vse to je zelo blizu.

Do Dobrovnika je tudi urejena kolesarska pot.

Dobrodošli Pri Lujzi - Vaše brbončice vam bodo večno hvaležne!

Fotografije: Niko Časar

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram