Zaton, svoboda na hrbtu konja

Poznate občutek svobode, ki ga lahko doživite, ko se na hrbtu konja prebijate skozi neokrnjeno naravo?

Če ga, potem si želite ponovitve.

Če ga ne, potem ga morate spoznati.

In zato je Zaton, Konjeniški klub na Petanjcih, destinacija, ki je ne smete izpustiti.

Ta skriti biser naše prelepe pokrajine ponuja edinstveno doživetje, ki združuje čar konjeništva in lepoto narave na način, ki bo navdušil vsakega obiskovalca.

Konjeništvo sredi neokrnjene narave

Konjeniški klub Zaton Petanjci že od leta 2002 ohranja svojo tradicijo konjeništva. Je v čudovitem turistično-rekreativnem centru na Petanjcih, ki je obdan z naravo.

Petanjci, vasica ob reki Muri v Prekmurju, ponujajo bogato biotsko raznovrstnost z več kot 600 rastlinskimi vrstami in 200 vrstami ptic. To je popolno okolje za ljubitelje narave in konjeništva.

Raznolike dejavnosti za vse generacije

V Zatonu boste poleg konj in jahanja našli dejavnosti, primerne za vse generacije in izkušnje. Konjeniški klub ponuja jahanje za otroke, začetne tečaje jahanja, terensko jahanje, terapevtsko jahanje in še mnogo več. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen jahač, boste v Zatonu našli nekaj zase. Poleg tega klub organizira poletne tabore, programe za vrtce in šole ter intenzivne tečaje jahanja. Skratka, na tem območju nikoli ni dolgčas!
Tudi, če radi ribarite, vas dolgčas ne bo ujel.

Povezava s konji in življenjem v sožitju z naravo

Glavna znamenitost Zatona je morda prav dejstvo, da je v močvirnatem območju mrtvega rokava reke Mure, kjer uspevajo vse predstavnice vodnih leč v Sloveniji. To je kraj, kjer se povežete z naravo in konji na poseben način. Življenje v Zatonu je počasnejše, bolj povezano z naravo, in občutek, ki ga dobite, ko preživite čas s temi čudovitimi živalmi, je neprecenljiv.

Pridite v družbo narave in konj v Zaton!

Življenje je kratko, zato je čas, da si vzamete trenutek zase in doživite čarobnost konjeništva v Konjeniškem klubu Zaton na Petanjcih.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, strasten jahač, ribič ali zgolj radoveden popotnik, vas bo Zaton prevzel s svojo lepoto in gostoljubjem.

Ne odlašajte več!

Odpotujte v Zaton in doživite nepozabno pustolovščino s konji v srcu prelepe narave Prekmurja.

V Zatonu dobrodošli tudi avtodomi.

Pri njih lahko tudi prenočite, saj se tik ob hlevu nahaja APARTMA COUNTRY HOUSE ZATON. Apartma je velik 110 m2.

Kontaktirajte jih na številko 031 304 947.

Fotografije: ZATON

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram