SKOK ČEZ MURO

Prava zakladnica razburljivih doživetij v Parku doživetij v Križevcih

Ste naveličani rutine? Tudi rutine izletov? Zato iščete novo avanturo. Za vas imamo popolno destinacijo!

Park doživetij Križevci v Križevcih v bližini Ljutomera, kjer se na vsakem koraku skriva novo doživetje, je poln razburljivih priložnosti za vso družino.

Motorični park: izzovite svoje sposobnosti

Na površini 1,3 hektarjev se razprostira motorični park, kjer so združeni elementi rekreacije, vadbe in igre za vse generacije. Imajo več kot 20 različnih izzivov za krepitev kondicije, koordinacije in motoričnih spretnosti, zato je ta park kot nalašč za aktivno preživljanje časa. Otroci se lahko preizkusijo na plezalnih stenah, medtem ko lahko starši uživajo v telovadnici na prostem. In ko je čas za počitek, se lahko vsi skupaj sprostite v prijetni senci dreves.

Okusna pustolovščina v gostinskem lokalu Jasa

Ko potrebujete odmor od raziskovanja, se ustavite v gostinskem lokalu Jasa, kjer boste deležni izvrstne ponudbe. V toplih dneh si privoščite osvežilno pijačo ali sladoled, medtem ko se prepustite prijetnemu vzdušju parka. Ta oaza miru je popoln kraj za sprostitev in uživanje v dobri hrani v naravi.

Gregorjev matičnjak

Poleg adrenalinskih doživetij lahko obiščete tudi Gregorjev matičnjak, ki je del parka, kjer se skriva edinstvena priložnost za spoznavanje avtohtonih drevesnih vrst, ogroženih v Prlekiji. Tam se lahko naučite o pomembnosti ohranjanja naravne dediščine in prispevate k varstvu okolja, medtem ko uživate v mirnem okolju.

Odpeljite se na nepozabno pustolovščino!

Zdaj, ko ste odkrili skrivnosti Parka doživetij Križevci, je čas, da se podate na svojo lastno pustolovščino. Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nepozabne spomine s svojimi najdražjimi. Ne glede na to, ali ste iz Prekmurja, Prlekije ali kjerkoli drugje v Sloveniji, ta park ponuja nekaj za vsakogar. Torej, pripravite svojo družino, svoje prijatelje ali pa preprosto odpotujte sami in doživite čarobnost Parka doživetij Križevci!

Vstop je brezplačen, zabava pa zagotovljena.

In kaj bi si človek lahko še želel drugega?
Dobro kosilo?
Ni problema - v Gostilni Zorko v neposredni bližini vas bodo postregli kot se šika!

Fotografije: Arhiv Gostilna Zorko

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram