Kampiranje sredi pomurske narave

Ali ne bi bilo nekaj najlepšega zaspati ob šepetu narave in se zbudili ob petju ptic?

Čas je, da odkrijete prekmurske in prleške kotičke za popolno kampiranje!

1. PZA Turnišče – zgodovina in mir

Le 15 km od Murske Sobote je urejeno postajališče za avtodome v Turnišču. Ta mirna vasica, ki slovi po 700 let stari cerkvi Marijinega vnebovzetja, je odlična točka za ljubitelje zgodovine in kulture. PZA Turnišče ponuja priklop na elektriko, vodo, izpust odpadne vode in fekalij ter prostor za dva avtodoma. Poleg obiska cerkve si lahko ogledate tudi Kovačevo domačijo, čevljarski muzej in etnološko zbirko v Nedelici.

2. PZA Bukovniško jezero – naravne terapevtske moči

V objemu Krajinskega parka Goričko, le 300 metrov od Bukovniškega jezera, je moderno urejeno parkirišče za avtodome. PZA Bukovniško jezero ponuja 16 parkirnih mest, priključke za elektriko, vodo, tuše, sanitarije in brezplačen WiFi. Otroško igrišče in bližnji Pravljični ter Pustolovski park obljubljata zabavo za vso družino. Ne zamudite obiska Vidovega izvira z zdravilno vodo in energetskih točk, ki obnavljajo vitalne energije.

3. Bioterme Mala Nedelja – wellness in udobje

V neposredni bližini kopališkega kompleksa Bioterm je postajališče za avtodome s 50 urejenimi parkirnimi mesti. Gostje lahko uživajo v vsem udobju, ki ga ponuja hotel – od wellnessa do termalnih bazenov z izjemnimi popusti. Opremljenost z elektriko, dostopom do vode, izpustom odpadne vode in brezplačnim WiFi-jem zagotavlja brezskrbno bivanje.

4. Kamp Štrk – Lovenjakov dvor – aktivne počitnice v osrčju Prekmurja

Le 4 km od Murske Sobote, v Polani, vas pričakuje Kamp Štrk v sklopu Lovenjakovega dvora. Poleg 20 urejenih mest za avtodome in prostorov za šotore, ponuja kamp tudi notranje in zunanje bazene, savne, igrala in mini živalski vrt. Tu lahko najamete kolesa in električna kolesa ter se podate na raziskovanje Pomurja. Obisk gostilne Lovenjak z lokalnimi specialitetami je nujen za vse gurmane.

5. Terme 3000 – Moravske Toplice – zabava za vso družino

Kamp Terme 3000 v Moravskih Toplicah je prava oaza zabave z notranjimi in zunanjimi bazeni, tobogani in adrenalinskimi skakalnimi stolpi. S 430 kamping mesti in bogato infrastrukturo, ki vključuje električne priključke, sanitarne objekte, pralnico in prostor za oskrbo avtodomov, je ta kamp idealen za daljše bivanje. Ne pozabite na obisk golf igrišča Livada in wellness centra.

6. Thermal Resort Lendava – termalni Raj

V sklopu turističnega kompleksa Thermal Resort Lendava, kjer je na voljo 92 parcel za avtodome, počitniške prikolice in šotore, vas čaka neomejeno kopanje v termalnih bazenih. Poleg tega lahko uživate v wellness storitvah in animacijskih programih. V okolici so odlične kolesarske poti in vinska cesta, ki vas popelje do številnih vinotočev.

7. Kamp Sončni gaj – Terme Banovci – kampiranje z dodatkom wellnessa

Kamp Sončni gaj v sklopu Term Banovci ima 130 parcel, razdeljenih na tekstilni in FKK del, ter bogato ponudbo bazenov in wellness storitev. All inclusive kampiranje omogoča popolno brezskrbnost, z urejenimi igrišči in animacijo za otroke pa je ta kamp prava izbira za družine.

8. Apartmaji Džaboka in Grujška na Goričkem imajo za vas tudi tri parkirišča za avtodome! Tako lahko svoje potovanje po Goričkem začnete kar pri Džaboki in Grujški ter se nato podate na raziskovanje naravnih in kulturnih lepot okolice. Pri njih lahko postavite tudi šotor! Juhuhuuuu!!

9. Center Murania – kolesarski center in mini kamp

Center Murania je v vasi Čentiba, le 2 km od Lendave. Gre za kolesarski center, kjer so ponudbo dopolnili z ureditvijo parkirišča za avtodome in možnostjo najema glamping hišic ter apartmaja za 5 oseb. Obiskovalcem omogočajo najem koles in aktivno preživljanje počitnic ter spoznavanje okolice Lendave. V sklopu mini kampa Murania je obiskovalcem na voljo 5 parkirnih prostorov za avtodome in počitniške prikolice (samooskrbne) z elektriko, na enem mestu je tudi možno natočiti svežo vodo. Kamp je primeren za družine z otroki, za organizirane skupine ter vse, ki želijo na počitnicah imeti neposreden stik z naravo.

10. Konjeniški klub Zaton na Petanjcih

Pridite v družbo narave in konj v Zaton!

Življenje je kratko, zato je čas, da si vzamete trenutek zase in doživite čarobnost konjeništva v Konjeniškem klubu Zaton na Petanjcih.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, strasten jahač, ribič ali zgolj radoveden popotnik, vas bo Zaton prevzel s svojo lepoto in gostoljubjem.

Ne odlašajte več!

Odpotujte v Zaton in doživite nepozabno pustolovščino s konji v srcu prelepe narave Prekmurja.

V Zatonu dobrodošli avtodomi.

Pridite, odkrijte pristno, naravno Pomurje!

Pomurje je več kot le destinacija – je izkušnja, ki vas bo navdušila s svojo naravno lepoto, kulturno dediščino in pristno gostoljubnostjo. Ne glede na to, ali iščete miren oddih ali aktivne počitnice, boste v Prekmurju in Prlekiji našli svoj raj. Pakirajte kovčke, naložite avtodom in se podajte na nepozabno avanturo v Pomurje!

Vaša nova kamping pustolovščina čaka – pridite in odkrijte vse kampe Pomurju!

Fotografija: Konjeniški klub Zaton Petanjci

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram