Ko vam najboljšo pico v Sloveniji speče - gozdar: Okrepčevalnica pri Cimeštru

Le ko se z večjih cest zapeljete na ožje, lahko najdete manj znane kotičke. Pri tem tudi Goričko ni nobena izjema.

Ampak - a lahko verjamete, da lahko sredi majhne goričke vasi, sredi Kovačevcev v občini Grad, najdete nič drugega kot - pristno napolitansko pico??

Saj ni res, boste rekli. Ampak - je!

V Okrepčevalnici pri Cimeštru - zakladnici domačih okusov in prizorišču, kjer se prepletajo tradicija, strast do kuhanja in vrhunska kakovost sestavin - se preprosto morate ustaviti.

Domačnost in kakovost

Okrepčevalnica pri Cimeštru ne ponuja le običajnih jedi, temveč resnično pristne okuse, ki segajo v srce domačnosti. Vsaka jed je skrbno pripravljena iz lokalnih sestavin najvišje kakovosti.

Tukaj dobite prave napolitanske pice, ki vas popeljejo v svet pristnih okusov Italije, medtem ko so hamburgerji izdelani izključno iz lokalnih sestavin, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in okusnost.

Izjemni kulinarični dosežki

Leta 2018 se je Martin Žökš - človek, ki ima sicer končano kuharsko šolo, a je kuhalnico skoraj obesil na klin, saj primarno dela kot drvar - odločil, da pokaže svoje kulinarično znanje. Na prigovarjanje prijatelja picopeka se je prijavil na slovensko tekmovanje v peki pic. Rezultat?

Ekipa Okrepčevalnice pri Cimeštru je postala DRŽAVNI PRVAK V PEKI PIC! Ta dosežek ni le potrditev njihovega talenta in predanosti, temveč tudi zagotovilo, da boste pri njih resnično uživali v najboljših picah v Sloveniji.

Strast in predanost

Zgodba Okrepčevalnice pri Cimeštru ni le zgodba o odlični hrani, temveč tudi o strasti in predanosti. Lastnik Martin Žokš, je svojo strast do kuhanja in peke pic prenesel v vsak kos hrane, ki ga ponujajo. Kljub temu, da dela kot gozdar, se je odločil slediti svojemu srcu in se spet posvetiti kuharski umetnosti. Njegova zgodba je navdihujoča in dodaja pristen čar Okrepčevalnici pri Cimeštru.

Zato, če res iščete pristne okuse Goričkega, skrenite na stranske poti in se prepustite kulinarični avanturi v Okrepčevalnici pri Cimeštru.

Obiščite jih in se prepričajte sami, zakaj so prav oni državni prvaki v peki pic.

In kje so Kovačevci?

Kovačevci so vas v občini Grad. Iz Murske Sobote potrebujete do njih dobrih 20 minut. Najbolje, da vozite po cesti Vaneča - Mačkovci. Vmes pa si lahko ogledate tudi seveda Mursko Soboto, Moravske Toplice, obiščete Posestvo Marof, mogoče se glih kaj dogaja na stezi kjer je Motokros v Mačkovcih in seveda obiščete v okolici Grada, še grad in Vulkanijo.

Fotografije: Galerija Okrepčevalnice pri Cimeštru

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram