SKOK ČEZ MURO

Prlekija kliče! Razvajajte se v TERMAH BANOVCI in odkrijte vodne zaklade Pomurja

Umeščene med čudovita polja, Terme Banovci ponujajo popolno zatočišče za tiste, ki želijo pobegniti od vsakodnevnega vrveža in se prepustiti blagodejnim učinkom termalne vode.

Raznoliki termalni bazeni za vse generacije

Pravljična termalna izkušnja: Terme Banovci se ponašajo z osmimi različnimi termalnimi bazeni, vsak s svojo unikatno ponudbo. V teh bazenih se lahko sprostite in pozabite na vse skrbi, saj vas termalna voda obda z blagodejnimi učinki in toploto.

Družinska zabava: posebej zasnovani družinski termalni bazeni ponujajo neskončne možnosti za zabavo. Otroci bodo uživali v vodnih igrah in animacijah, starši pa se bodo lahko sprostili ob pogledu na nasmejane obraze svojih malčkov. Med najbolj priljubljenimi so bazeni z vodnimi tobogani in različnimi interaktivnimi vodnimi elementi.

Aktivni oddih: za tiste, ki iščejo aktiven počitek, so na voljo bazeni, prilagojeni za "Stay Fit" programe. Vadba v termalni vodi je odlična za telo in duha, zato lahko uživate v vodi medtem ko krepite mišice in izboljšujete kondicijo.

Prlekija – več kot le terme

Sprehod po naravi: Terme Banovci niso le prostor za kopanje, temveč tudi odlično izhodišče za raziskovanje čudovite Prlekije. Pohodniške poti in kolesarske steze vas bodo vodile skozi slikovite vasice, kjer lahko občudujete tradicionalno arhitekturo in pristno prleško gostoljubje.

Kulinarika z dušo: Prlekija je znana po svoji izjemni kulinariki, ki temelji na domačih sestavinah in tradicionalnih receptih. V Termah Banovci lahko uživate v pristni domači hrani, kjer ne manjkajo jedi z ajdo in lokalne specialitete. Vsak obrok je prava poslastica za gurmane, ki cenijo kakovost in okus domače kuhinje.

Kulturne znamenitosti: Prlekija je bogata tudi s kulturnimi znamenitostmi, ki jih preprosto morate obiskati. Lokalni muzeji, cerkve in galerije vam bodo približali zgodovino in tradicijo tega čudovitega dela Slovenije.

Nepozabna doživetja za otroke in družine

Otroška zabava: Terme Banovci so pravi raj za otroke. Vodni tobogani, otroški bazeni in različne animacije bodo poskrbeli, da se najmlajši nikoli ne bodo dolgočasili. Vse dejavnosti so skrbno zasnovane, da so varne in hkrati zelo zabavne.

Družinski paketi: Terme Banovci ponujajo različne pakete, prilagojene družinam. Od ugodnih cenikov do posebnih ponudb, kjer so vključeni tudi obroki in dodatne dejavnosti. Tako lahko brez skrbi uživate v popolnem oddihu, saj je za vse poskrbljeno.

Aktivnosti na prostem: Poleg vodnih doživetij lahko družine uživajo tudi v različnih zunanjih aktivnostih. Sprehod po prelepi naravi, kolesarjenje ali pa piknik v idiličnem okolju – možnosti so neomejene.

Ne zamudite priložnosti za nepozaben oddih v osrčju Prlekije!

Terme Banovci so idealna destinacija za vse, ki si želijo pobega v naravo, sprostitve in uživanja v vrhunski kulinariki. Obiščite spletno stran Term Banovci in si zagotovite svoj popoln oddih že danes!

Pridite in doživite prleško pravljico v vsej njeni lepoti – vaše telo in duh vam bosta hvaležna!

V Termah vas čaka tudi kamp, ki je klasičen in nudističen.

Več preberite na njihovi spletni strani TUKAJ

Fotografije: Arhiv Terme Banovci

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram