Izlet s prijatelji ali sodelavci

Penina, čolnarenje, kulinarične poslastice in zabava do jutra: popoln izlet po Prekmurju s prijatelji

Želite s prijatelji doživeti res nepozaben dan, poln zabave, tudi adrenalina, predvsem pa kulinaričnih užitkov?Dan, ki si ga boste želeli ponoviti?Potem si privoščite potepanje po Prekmurju!Tukaj je nanizanih nekaj predlogov, ki so kot nalašč za manjše družbe prijateljev - vi pa lahko izberete vse, ali pa si izlet “sestavite” po svojem okusu, času ali željah.
Mogoče pa vas bo Prekmurje tako potegnilo, da si boste vzeli za raziskovanje in potepanje kar ves teden!

Predlagamo, da svoje doživetje začnete v Gornji Radgoni, s prav posebnim doživetjem.
Tam vas med ozkimi ulicami starega, krasnega mesteca, ki leži na meji in ob reki Muri, Gornje Radgone, čaka Domu penine, kjer ponujajo degustacije razkošnih penin. Odkrijte skrivnosti vrhunskih penin v hiši, ki ima z ustvarjanjem čarobnih mehurčkov že dolgoletno tradicijo in se pustite očarati elegantnemu ambientu.

Naslednja postaja, ki jo predlagamo na našem izletu, je spust po reki Muri. Sprehodite se do obale rečne lepotice, sedite v čoln in se prepustite čarom vode in narave. Odkrili boste obrečni svet ob Muri, ki ga lahko doživite le iz čolna! Uživajte v tišini in miru reke, opazujte obrežno vegetacijo in opazujte prebivalce reke - v vodi in zraku!
Čeprav čoln nima zavor, pa se lahko na poti tudi ustavite! Recimo v Babičevem mlinu v Veržeju, kjer se lahko naložite s sveže mletimi mokami vseh vrst in se nato odpravite naprej. Želite da spust traja še dlje? Ni problema - še en postanek - na Otok ljubezni v Ižakovcih. Zgodba grofice, ki se je na Otoku ljubezni menda rada kopala in ki se je zaljubila v revnega mlinarja, on pa vanjo, bo z romantiko prevzela in še dodatno začinila vaš izlet.

Potem pa bo že čas za obisk Turistične kmetije Puhan v Bogojini. Tu lahko pričakujete pravo gastronomsko harmonijo, saj bodo vaše brbončice enostavno navdušene. Seveda boste lahko odkrivali zaklade njihove vinske kleti, vmes pa se lahko sprehodite tudi do Plečnikove cerkve, arhitekturne mojstrovine enega največjih slovenskih mojstrov arhitekture.
Vaš dan se lahko zaključi kar tukaj, saj imajo Puhanovi tudi prijetna in udobna prenočišča; tako se vam ni treba nikamor odpeljati, da se spočijete in napolnite z energijo za nove dogodivščine.
Če pa imate še kaj energije - v hladu večera vas pričakuje Murska Sobota, kjer najdete polno zabave, pozno v noč. Recimo v Bunker baru, kjer boste v sproščenem vzdušju in zabavi lahko prebedeli noč in se šele proti jutru odpravili počivat.

In še nekaj!
Lahko vam izlet organiziramo tudi mi.
Kontaktirajte nas 😊

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram