Posestvo Gjerkeš

Očarljiva preteklost in skriti zeleni raj: Posestvo Gjerkeš, posestvo okusov
Na skrajnem zahodu Krajinskega parka Goričko vas v Fikšincih čaka ponovno oživljena zgodovina.
Hiša na posestvu Gjerkeš datira namreč v leto 1925. Zanjo so skrbno skrbeli, tako da je v njej še ohranjeno originalno pohištvo!
Poleg očarljivega pridiha preteklosti pa se tukaj popolnoma izrazi umirjenost narave: posestvo Gjerkeš je obkroženo z vinogradi in gozdovi, zjutraj vas pričaka ptičji koncert narave, pod lipo pa energijska točka, kjer se dan začne posebej lepo.
Tako da je to vaša prava destinacija za popolno sprostitev in razvajanje v neokrnjeni naravi!
Posestvo leži v čudovitem okolju Krajinskega parka Goričko, obdano z vinogradi in bujnimi gozdovi. To je kraj, kjer se lahko popolnoma prepustite naravi in uživate v vrhunskih vinih ter peninah, ki jih pridelujejo v njihovem lastnem vinogradu.
V njihovih sodobno opremljenih dvoposteljnih sobah za goste - pozor! So “adults only destinacija” - boste našli pravo udobje, ki vam bo omogočilo sproščeno bivanje.
In ne pozabite se pustiti razvajati z edinstvenim degustacijskim menijem v njihovi restavraciji.

Na Posestvu Gjerkeš so ponosni na svoje posebnosti:

  1. Vrhunska vina in penine: so največkrat nagrajena vinska klet v Prekmurju, in z veseljem vam bodo predstavili njihovo bogato vinsko ponudbo.
  2. Sodobne dvoposteljne sobe: sobe so opremljene s stilom, da boste lahko uživali v udobnem bivanju.
  3. Restavracija z degustacijskim menijem: razvajali vas bodo s kulinaričnimi mojstrovinami, ki jih pripravljajo iz svežih lokalnih sestavin. Rezervirajte svojo mizo, da dobite prostor, ki ga zaslužite!
  4. Neokrnjena narava in mir: posestvo je odmaknjeno od cest in naselij, kar vam zagotavlja popoln mir in stik z naravo.

Poleg tega vas v okolici čakajo številne možnosti za aktivnosti - kolesarske in sprehajalne poti, gobarjenje, termalna kopališča, golf, tenis, ribolov in lov.
Posestvo Gjerkeš je odlično izhodišče za raziskovanje vseh teh možnosti.

Zgodovina posestva sega v leto 1925 in družina je s srcem in dušo poskrbela za ohranitev njihove bogate dediščine. Njihova hiša je bila leta 1999 v lokalnem mediju nagrajena kot najlepša obnovljena domačija, stara klet pa leta 1995 v Kmečkem glasu razglašena za najlepšo v Prekmurju! S ponosom napovedujejo, da nameravajo objekt ob njegovi 100. obletnici predati namenu kot muzej-apartma.
Posestvo Gjrekeš je prava zelena destinacija! Zavezani so trajnostnemu načinu življenja, že več kot 20 let ne uporabljajo herbicidov, uporabljajo pa obnovljive vire energije, saj električno energijo pridobivajo iz lastne sončne elektrarne, za zalivanje in škropljenje pa uporabljajo deževnico. Seveda tudi skrbno ločujejo odpadke.
Sodelujejo tudi s številnimi lokalnimi in regionalnimi ponudniki, da svojim gostom res približajo pristno doživetje naše čudovite regije.

KJE SMO
SLEDITE NAM
info@napocitnice.si
Vsi zapisi na tem blogu so avtorsko delo in ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve.

OSTANI V STIKU S PREKMURJEM!
envelopemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram